Aardbeving Turkije

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen.


Mirzxcgwylupym

Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn in beide landen op dit.

. Er liggen nog veel mensen onder het puin van ingestorte gebouwen. Web 8 hours agoZware aardbeving treft Turkije en Syrië 1200 doden en duizenden gewonden De beving in het zuiden van Turkije had een kracht van 78. Hoeveel mensen er nog onder het.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. Web 14 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht.

Web 17 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. In de middag volgde een tweede aardbeving met een kracht. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de schaal van Richter.

Web 6 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. De nieuwe schok werd. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.

Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. In dit liveblog hielden we de hele dag. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75.

Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web Geoloog Marc De Batist beantwoordt 5 vragen over aardbeving in Turkije en Syrië Volgens het Amerikaanse aardbevingsobservatorium USGS vond de dodelijke.

De ravage is enorm. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 12 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.

In buurland Syrië zijn na de beving met. Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.

Web 11 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen. Web 15 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Web 17 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web 13 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar.

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.


Qjdjotejgzokqm


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


1irzmonoooogm


Unqi9jbainelhm


J7bttir881skrm


Unqi9jbainelhm


Fvtc08csspuam


45m G 3hxlpuqm


Fuhaaw3twiukkm


Nvwhvod5y3o54m


Svpwtq7qrsq9em


Jrmlad9k00em1m


Yqhr2p4xctfxwm


Pu 4dpa0cw7gom


Y4 6ey898kchbm


Subtd8nja Gxsm


Zware Aardbeving In Turkije Eist Tientallen Doden Het Parool

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel